Foodbloggen voor Smaakvolgers.nl

Opdracht: smaakblogs en interviews voor Smaakvolgers.nl. Dat klinkt net zo cool als het is: eten, (sfeer) proeven, eerlijk oordelen en vervolgens smaakblog schrijven.

Bijna zes jaar lang heeft onze redactie Arnhem op de hoogte gehouden van smakelijk Arnhems nieuws. Van fijne nieuwe hotspots, leuke restaurants tot aan toffe winacties en culinaire foodfestivals. Maar liefst 171 locaties passeerden de revue en likkebaardend schreven we 278 proefverslagen. Altijd met veel plezier en al werden we er geen cent rijker van; we ‘serveerden’ altijd liefdevol op Smaakvolgers.nl.

Inmiddels is Arnhem vele foodbloggers rijker en loopt Instagram over van de culi-posts. We zijn niet meer de enige die met behulp van een blog willen laten zien wat voor moois er allemaal in Arnhem op culinair gebied gebeurt. We kijken terug op zes smakelijke jaren en gaan onze energie en ons enthousiasme ergens anders inzetten.

Bedankt foodies, voor jullie trouwe bezoekjes aan onze website en de Facebook-pagina. We komen jullie vast weer eens tegen waar je lekker kunt eten en het goed toeven is!

Opdrachtgever: Smaakvolgers.nl (deze website is inmiddels uit de lucht)

 

Discipline: ,

Smaakvolgers collage
 
Random Items